Madkampen.dk » Ingredienser » Bund:
Opskrifter på mad med Bund:
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Bund: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Irish Coffee Tærte
Til 5-6 personer. Læg husblasen i blød i koldt vand. Knus kiksene og bland dem med det smeltede smør. Tryk blandingen ud i en (ca. 23cm) tærteform og bag det i ovnen ved 170°C i 5-6 minutter. Pisk æggeblommer og farin godt ti...
-
Toffifee Cheesecake
Til 8-12 personer. Smuldr kiksene godt. Smelt smørret og rør det sammen med kiksene. Læg kiksemassen som bund på et kagefad med en bagering om eller i en springform. Pres kikseblandingen godt sammen. Lav nu karamelsovsen: Kom s...
-
Himmelsk Lagkage med Mars
8-10 personer. Skær marsbarene i stykker. Smelt chokoladen sammen med smør og sirup i en gryde ved svag/middel varme. Når det er helt smeltet, tages gryden af varmen og rice crispies blandes i. Hæld massen ud på et stykke b...
-
Cheesecake med Koldskål
Til 8-10 personer. Blend kammerjunkerne i en minihakker, til de er helt findelt. Smelt smørret og blend det sammen med kammerjunkerne. Tryk massen godt sammen i bunden af en springform på 20-22 cm i diameter. Udblød husblasen i ...
-
Mazarinkage med Hyldeblomst & Bær
Skær smøret i tern. Rør marcipanen sammen med smør. Tilsæt æggene, et ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20-25 minutte...
-
Chokolade- & karamelsnitte
Smelt smørret, bland det med farin, kokos og mel og ælt det grundigt sammen. Tryk dejen ud i et fad på ca. 20x20 cm. Bag bunden 12-15 minutter ved 175°C indtil den er lysebrun. Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahorn...
-
Nem Hindbærtærte
Rør margarine og sukker sammen. Pisk ægget i og til sidst mel og bagepulver. Læg dejen ud i bunden af en tærteform, og læg derpå bærrene. Rør ingredienserne til fyldet sammen, og hæld det over bærrene. Bag tærten ved 200°...
-
Snickerskage med Chokoladeganache
Pisk det bløde smør med sukkeret til det er luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt imellem hvert. Pisk peanutbutter i. Bland mel og bagepulver og kom det i smørblandingen. Fordel dejen i en mellemstor bradepande beklÃ...
-
Karamelsnitter
Opvarm ovnen til 180°C og for en bageform med bagepapir. Kom kokosmel, farin, mel og bagepulver i en stor skål og rør det sammen. Rør derefter smeltet smør og vanilleessens i. Fordel dejen i formen, og try det fast. Bag bunden i ...
-
Kartoffelpizza
Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt godt. Kør alle ingredienserne til pestoen i en minihakker eller foodprocessor. Rul 2 flade bunde af dejen og fordel pestoen derpå. Tør kartoffelskiverne i et vi...
-
Frisk Ostetærte med Chokolade & Appelsin
Rør flormelis, smør og salt blødt. Tilsæt mel og derefter citronsaft, vanillekorn og æggeblommer. Saml dejen ved at tilsætte mælk. Form en tyk, kort pølse af 2/3 af dejen og en lang tynd pølse af det sidst og sæt dem på kø...
-
Hjemmelavet Daimis
Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i. Pisk det til en stiv marengs, og vend så de finthakkede mandler i. Hæld marengsen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C (alm. ovn). Afkøl bunden...
-
Nem Cheesecake
Bland de knuste kiks med det smeltede smør, og fordel dem i bunden af en springform. Bland derefter creme fraiche, vanillesukker og flormelis sammen. Pisk fløden til skum, og bland den heri. Smelt husblasen over vandbad, og lad den ...
-
Weekend Fristelser med Karamel
20-24 stykker. Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tryk blandingen ned i en bradepande (ca. 17x27) beklædt med bagepapir og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 minutter. Alle ingredienserne til fyldet komme...
-
Frossen Cheesecake med Hvid Chokolade & Bær
Smelt smørret og knus kiksene. Bland det hele sammen og kom det i en springform med bagepapir. Pres det let sammen. Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Pisk æggehviderne stive og kom sukkeret i lidt ad gangen, til de er blanke...
-
Karameltærte med Hasselnødder
8-10 personer. Tænd ovnen på 150°C og smør et tærtefad. Bland mel, rørsukker og bagepulver og tilsæt smeltet smør. Rør det sammen. Dejen skal være smuldrene. Pres dejen ned i tærtefadet. Bland kondenseret mælk, brun ...
-
Daim Islagkage med Jordbærsirup
Pisk æggehviderne stive, vend sukkeret i og pisk det hele stift. Til sidst vendes hakkede mandler, nødder og chokolade i. Fordel bunden i 2 små eller 1 stor springform og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C. Afkøl bunden helt. Ko...
-
Nøddetrekanter
Giver 10 stk. Til bunden æltes alle ingredienserne sammen til en fast dej, som trykkes ud i en bradepande (ca. 23x33cm). Til mazarinmassen æltes marcipan og sukker sammen med halvdelen af margarinen til der ikke er flere klumper. He...
-
Hytteostkage med Jordbær
Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22cm i diameter). Bland smør og de knuste kiks godt og kom blandingen i formen. Pres kiksebunden godt sammen. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min...
-
Koldskål Cheesecake
Knus kammerjunkerne i en blender. Smelt smørret, og bland det med kammerjunkerne. Pres massen ned i en 20cm springform, og sæt bunden i køleskabet i cirka en halv time. Pisk æggeblommer, sukker og vanillekorn til en luftig æggesn...
-
Sommer Frugtkage
Til bunden røres smør, sukker og æggeblommer sammen. Vend mel og bagepulver i. Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehvider, sukker og vanillesukker stift, og kom det ovenpå den ubagte dej. Bag kagen ve...
-
Cremet Hindbær Cheesecake
Knus kiksene og bland dem med det smeltede smør. Hæld massen i en springform, og mas det godt. Stil bunden på køl. Pisk creme fraiche, flødeost, flormelis og vanillesukker sammen. Læg husblasen i blød. Kog hindbær, sukker o...
-
Oksekøds Meatza
Tænd ovnen på 220°C. Riv guleroden på den grove side af et rivejern. Hak basilikummen groft. Rør alle ingredienserne sammen. Fordel kødmassen på en bageplade beklædt med bagepapir, så massen er ca. 1 cm høj. Bag bunden...
-
Cheesecake med Blåbær
Smelt smørret, knus kiksene og rør det sammen. Tryk blandingen ned i bunden af en springform på ca. 24cm i diameter. Sæt formen i køleskabet, så bunden sætter sig. Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Pisk s...
-
Bagt Chokoladecheesecake med Hindbær
Knus kagerne til smulder og bland dem med smørret. Tryk dejen ned i bunden og op ad kanterne af en springform, der er ca. 24 cm i diameter og beklædt med bagepapir. Sæt den på køl, mens du laver fyldet. Rør kvark og creme fraich...